Over de UGIMZ bank

Links


Onderwerpen
 

 • Rentetarieven
 • Sponsoring
 • Coobomen project
 • Veiligheid
 • Over UGIMZ
 • Diversen
 • Hier vindt u alles wat u wilt weten over de UGIMZ bank. Dat wil zeggen; alles wat wij aan u kwijt willen. Wij hechten immers zeer sterk aan privacy, vooral die van onszelf.

  U kent UGIMZ ongetwijfeld door de slagzin "UGIMZ - Uw Geld In Mijn Zak!".

  De UGIMZ bank is opgericht op 21 december 2007 door Prof. Dr. Drs. Fruttekoek; onze geestelijk leider die wij blind volgen als verrekte domme schapen.

  We zijn een kleinschalige bank; dat betekent dat we nauwelijks klanten hebben. Tot nu toe hebben we om eerlijk te zijn maar één klant en dat is dan ook nog eens een klant waarmee we onze zelfgebakken ICT oplossingen testen.

  Het kapitaal van UGIMZ is een goedbewaard geheim, maar ik zal u verklappen dat de kas volledig leeg is. Voor degenen die graag eens een bodemloze put willen zien kan ik aanbevelen om eens in de zak van onze directeur te komen kijken.

  Was het u al opgevallen dat allerlei woorden in deze tekst en op de andere pagina vet zijn weergegeven en dat er veel nietszeggende teksten tussen staan?
  Dat is bewust gedaan omdat veel mensen als snel afhaken als er te veel gelezen moet worden. Door enkele zorgvuldig geselecteerde woorden extra te accentueren wekken we een bepaalde indruk voor die luie lezers zodat ze misschien over de streep gaan voor een van onze producten.

  We staan niet onder toezicht van De Nederlandse Bank en dat is maar goed ook.

  UGIMZ gaat haar onsuccesvolle bankdiensten binnenkort in het buitenland aanbieden. Daarvoor is de naam en bijbehorende slagzin aangepast:

  In Engeland: "YMIMP - Your Money In My Pocket!"
  In Duitsland: "IGIMT - Ihrem Geld In Meine Tasche!"
  In Frankrijk: "VADMP - Votre Argent Dans Ma Poche!"
  In de USA: "GITMYSF - Give It To Me You Stupid Fool!"  Dan volgen hier nog wat termen die het goed doen bij het grote publiek:

  UGIMZ en het milieu
  Het milieu gaat ons aan het hart. Daarom wordt deze pagina gepubliceerd via 100% houtvrije en volledig gerecyclede bits en bytes.
  Kijk ook maar eens naar het coobomen project.

  UGIMZ en uw privacy
  Ook privacy gaat ons aan het hart. Daarom lachen we bijvoorbeeld nooit om namen als iemand anders ons kan horen. Dat is ook niet erg verstandig met een directeur die Fruttekoek heet.

  UGIMZ en muziek
  Op de zaak staat de hele dag de radio knoeperthart aan.

  UGIMZ en boeren
  We hebben nog nooit een aflevering gezien van Boer zoekt vrouw en we schamen ons daar hartstikke diep voor.

  UGIMZ en uw hart
  U heeft een hart, en dat is maar goed ook.


  U ziet het; UGIMZ is een bewuste keuze. Vanzelfsprekend, want een keuze is altijd bewust. Heeft u al ooit een onbewuste keuze gemaakt, of een bewusteloze keuze?

  Nou dan!

  Google
   

  Rechts  Ook de UGIMZ bank wordt passief gesponsord door

  zichzelf


  Powered by


  technology